torsdag, september 13, 2007

Fransgardinernas vara eller icke vara

Funderar lite, eller ganska mycket på om man kan sätta upp förra vinterns fransgardiner även i år. Är det fortfarande snyggt med fransgardiner, eller var dom ett snabbt övergående fluga som nu krupit iväg och gömt sig någonstans? Är det fräscht eller bara töntigt?

Är själv mycket velig och osäker. Ska jag sälja gardinerna på loppis på lördag eller ska dom få hänga uppe en säsong till?

6 kommentarer:

Pjöller maja sa...

En säsong till, dom passar till garderoberna och rummet.
Jag hann aldrig haka på frans trenden, men jag har int så nytt som du verkar ha och då är det inte lika fint... sen är jag ju lite mer bondromantisk..
trevlig helg!!! med eller utan fransar =)

Anonym sa...

ha ha..jag tog just ner mina idag =)

Lotten sa...

Jag köpte med sådana vita förra hösten men de hängdes aldrig upp - kändes inte som jag ;-) Så dom krängde jag på Tradera.....

Anonym sa...

Jag skulle låta dem sitta upp ett tag till då de som "linda" påpekade passar väldigt bra till garderoberna och ger lite mer färg och värme men ändå är luftiga.

Anonym sa...

Fransgardiner har aldrig varit riktigt min stil så jag ska nog inte svara på det. tack för hudkrämstips, tycker det är så svårt. Men jag köpte ofta på Apoteket.

Anonym sa...

Jag tycker att de funkar...har mina vita i vardagsrummet å jag tycker att det är sååå snyggt så självklart ska du ha uppe dina många år än....=)
Fint sovrum!!
Kör du med fransgardiner!!!!